Det finnes så mange forum der ute for så mange emner. Det kan jo derfor være viktig å finne et forum som passer for akkurat din interesse. Vi vet at de aller fleste der ute har en god interesse for musikk. Derfor anbefaler vi jo at du finner et musikkforum som passer for deg og dine preferanser.

Hva er jeg på jakt etter?

Det viktigste er å vite hva du er på jakt etter. Hva er det du vil diskutere og lære mer om?

  • Vil jeg diskutere ny musikk?
  • Vil jeg diskutere ulike typer artister?
  • Vil jeg diskutere gammel musikk?
  • Er det en spesiell sjanger jeg vil lære mer om?
  • Er der instrumenter jeg kunne tenke meg å lære mer om?
  • Vil jeg snakke med andre som liker å samle musikk?

Først når du stiller deg selv disse typene spørsmål vil du lett finne ut av hva slags forum det er du vil bli en del av. Du trenger ikke nødvendigvis å melde deg inn på forumet med en eneste gang, men det å ha en oversikt over hva som skjer i forumet er alltid spennende.

Spillelisteforum

Det finnes faktisk en rekke forumer der ute som fokuserer på å lage gode spillelister. Kanskje du kan lære mer om dette? En populær aktør er jo Spotify, det er jo en tjenester som vokser som aldri før. Kanskje du kan begynne å lage litt spillelister her?

Hvis du lager spillelister er disse forumene et perfekt sted å dele din perfekte spilleliste med andre musikkinteresserte.

Instrumentforum

Spiller du et instrument kan det være nyttig å melde seg inn i et forum som fokuserer på det instrumentet du spiller. Hvis du for eksempel spiller bass kan du melde deg inn i et bass-forum. Her kan du følge med på de nyeste tingene som skjer innenfor bassverdenen. Diskutere tips og triks sammen med andre. Kanskje du finner noen du kan starte et band med? Det gjelder jo for alle typer instrumenter, ikke bare for bass. Det finnes mange gode, aktive miljøer der ute på nett. Mange av de møtes også. Det er også mulig å kjøpe og selge i disse forumene.

Forum som fokuserer på ulike sjangere

Er du utrolig interessert i metal? Eller kanskje du er sykt glad i folkemusikk? Det finnes et forum der ute for deg. Hvorfor ikke treffe andre likesinnede? Noen ganger kan det være utrolig vanskelig å finne ny musikk og disse forumene er stedet som kan hjelpe deg med å finne ny (eller gammel) musikk som du liker. Det er undervurdert å møte andre som er interessert i samme musikk om deg. Vi har erfart at man alltid lærer spennende ting når man diskuterer på nett! Noe må selvsagt tas med en klype salt.

Platesamlerforum

Noe som er utrolig populært i mange ulike aldersgrupper er å samle på plater. På nett kan du finne en rekke ulike forum som diskuterer verdier og forteller hverandre om hvilke messer de har planlagt å stå på. Dette gjør at du også kan møte mennesker i virkeligheten som har samme interesser som deg. Hvis du for eksempel har arvet en platesamling er dette også det perfekte stedet å melde seg inn ettersom du kan finne vurderinger i forhold til verdi på samlingen din. Platesamlere er generelt veldig ærlige når det kommer til pris, så her er det penger å tjene!

Bandforum

Er du ute etter et band å spille med? Da bør du prøve å finne deg et lokalt bandforum. Dette finnes jo ulike steder på nett, men du kan også henge opp plakater på ditt lokale supermarked eller skrive en annonse på nett.

Vi håper uansett at du finner et forum som passer til dine interesser!