Noen ganger er det ikke alltid like lett å vite hva det er man skal høre på. Oftest faller man jo bare inn i en rutine av å høre på musikk som man har hørt før. Dette er jo ikke alltid like bra. Noen ganger så må man jo faktisk bare prøve å finne seg noe ny musikk man liker.

Hvordan skal jeg finne den nyeste musikken?

Det er ikke alltid lett å vite hvor man skal begynne å lete når man er ute etter ny musikk. Det letteste er nok å høre på hva som spilles på radio, men det er jo ikke alltid populærmusikk er den sjangeren man er ute etter heller.

Hvis du er ute etter litt mer rocka musikk kan det å finne nye og moderne sanger være litt vanskeligere, siden dette ikke er så trendy lengre. Heldigvis finnes det radiokanaler som fokuserer kun på denne sjangeren. Her kan du finne nye favoritter, men som også er blandet inn med gamle slagere.

Du burde prøve deg på Spilleautomater hos Storspiller mens du hører på musikk. Det finnes det en rekke klassiske spilleautomater som for eksempel Fruit Shop der du kan få et gjensyn med de fine sitronene, kirsebærene og melonene du kjenner fra de enarmede bandittene som stod på ditt lokale kjøpesenter før i tiden. Du kan nyte denne spilleautomaten mens du hører på de nyeste sangene, så det blir en gammeldags, men samtidig moderne opplevelse.

Hvis du er med klar for litt rock and roll bør du prøve deg på Guns N’ Roses der du får en opplevelse av å være på konsert når du spiller. Du vil faktisk kunne få høre en rekke populære sanger fra deres karriere opp igjennom. Er ikke det kult?

Om du foretrekker litt mer eventyr så anbefaler vi at du prøver deg på Rich Wilde and the Book of Dead. Dette gir deg et eventyr som du sent vil glemme! Denne har også et soundtrack som er lett å nyte.

Nye sanger

Hvis du benytter deg av noen strømmetjenester kan du ofte finne ny musikk som er relatert til musikken du allerede hører på. Disse tjenestene er også veldig flinke på å holde deg oppdatert med ulike spillelister fra alle ulike sjangere. Det kan lønne seg å abonnere på disse.

En annen måte å få med seg nye sanger på er å sjekke populære nettaviser og videosider. Her vil du ofte finne anmeldelser av nye album og/eller nye musikkvideoer. Dette gjør at du kan abonnere på avisene eller artisten for å alltid holde deg oppdatert på hva de slipper.

For mange er det viktig å vite hva som skjer innenfor musikksjangeren de liker. Derfor er det også en rekke mennesker som melder seg på nyhetsbrev fra label eller plateselskap de liker. Dette høres faktisk ganske gammeldags ut, men det er noe som gjør at du alltid er oppdatert på det nyeste.

Hva regnes som ny musikk?

Dette er jo et spørsmål som er ganske relativt. Dette fordi et gammelt band du aldri har hørt på før teknisk sett kan være ny musikk for deg. Generelt sett så er jo ny musikk musikk som har kommet ut det seneste året og som fortsatt ligger på topplistene. Det er jo mye bra på topplistene, så det er absolutt verdt å sjekke ut ukentlig hva som ligger der. Det er ikke alltid du kommer til å finne noe du liker, men de gangene du gjør det har du jo absolutt noe å legge inn på spillelista. Kanskje du kan bytte spillelister med venner for å alltid være oppdatert på ny og spennende musikk?

Her finnes det uendelig med muligheter.